NEUROJAZYKOVÝ COACHING®

– získejte svobodu ve všech oblastech angličtiny s mým vedením –

Pojďme se společně na chvíli zastavit, zavřít si oči a představit si:

Jaké by to bylo, kdybyste přesně věděli, co máte dělat, abys dosáhli jazykové svobody v angličtině?

 

☀️ Psát emaily bez překladače na každém kroku.

☀️ Žádný stres z komunikace s cizinci.

☀️  Hlubší rozhovory o náročnějších tématech se zahraničními klienty/ spolupracovníky.

☀️ Čtení knížek, které nejsou přeložené do češtiny.

☀️ Sledování všech videí na internetu s porozuměním…

 

Mohla bych pokračovat…

 

Jak se cítíte?

Předpokládám, že skvěle! A já vám rozumím a cítím to stejně.


Nedokážu si představit můj život bez těchto možností a každému bych přála tuto svobodu zažít.

Když jsem byla mladší a koukala na videa v angličtině, kterým jsem nerozuměla, v hlavně jsem si neříkala „ach jo, škoda, že nerozumím„, ale říkala jsem si: „už se TAK těším, až tomu budu jednou rozumět, to bude tak úžasné„.

A každý den jsem na tom pracovala.

A dneska je celá tato ideální představa moji realitou realitou.


Tímto vším však neříkám, že to bylo jednoduché.

Nebylo!

Ale právě díky této cestě, uvědomování, co na mě funguje a co ne a také díky spolupráci s již už stovky klientů jsem se naučila, jak dosáhnout svobody v angličtině.

A cítím obrovskou touhu tohle předávat dále a pomáhat všem, kteří o to stojí, překonat jazykovou překážku a dojít ke svým cílům!

 

A stejné výsledky chci i pro vás!

 

Během své lektorské a coachovací praxe jsem došla k závěru, že právě pevná a intenzivní spolupráce s profesionálem je přesně to, co vám k těmto cílům pomůže.

Zjistila jsem, že tato cesta je skutečně INDIVIDUÁLNÍ a začala se vzdělávat o tom, jak náš mozek funguje, aby mí klienti mohli svých cílů dosahovat efektivně.

Mojí otázkou na vás tedy je:

Jste připraveni získat svobodu v angličtině a konečně překonat to, co vás celou dobu brzdilo?

Pokud ano, mám pro vás dobrou zprávu…

Co je neurojazykový coaching?®

Neurojazykový coaching (v originále neurolanguage coaching®) je přístup, který kombinuje nejnovější poznatky z neurovědy o tom, jak náš mozek funguje, s prostředky coachingu a to vše vkládá do procesu učení se jazyka.

Žádné dva mozky nefungují stejně, proto je to cesta, kde já, jako coach, pomáhám klientovi objevit způsoby, které vyhovují přímo jemu a jsou jemu ušité na míru.

Skrze specificky stanovené cíle, jasnou strukturu a definované časové úseky je učení efektivní a velmi odměňující.

Je to přístup zaměřený na aktivní participaci klienta, kde za svůj proces převezme zodpovědnost. Už to není o tom, že “někdo mě něco naučí, někdo pro mě něco udělá” – v rámci této participace dochází k objevení svobody a kontroly ve vzdělávacím procesu. 

Já jako coach jsem byla vytrénována k tomu, abych věděla, jak funguje mozek, jeho funkce, jak si vytváříme spojení a jak naše emoce mohou ovlivnit pamět – a vše to mohu využít, abych vám pomohla dojít k vašemu jazykovému cíli. Formou otevřených otázek vám pomůžu postupovat skrze individuální plán a vy tak zjistíte nejen CO se učit, ale i JAK se to učit, aby to pro vás bylo efektivní a zábavné. 

Jak coaching probíhá?

Celý proces začíná úvodní konzultací, které se točí hlavně kolem otázky motivace, cílů a také jazykové analýzy. Všechny tyto tři oblasti nám pomůžou postavit individuální plán na míru ušitý tobě.

Jakmile budeme mít hotovo, je na čase dát se do práce.

Jelikož je neurojazykový coaching velmi individuální služba a opravdu závisí na potřebách a schopnostech klienta, další průběh se už liší.

Celkově ale coaching propojuje samostatné (asynchronní)  vzdělávání (jehož podoba se odvíjí opět od individuálních potřeb) s osobními schůzkami (klasická frekvence je 1x týdně).

Jakmile buď a) uplyne stanovené trvání spolupráce nebo b) dosáhnete svých cílů, přichází na řadu tzv „touchbase„, kde si zhodnotíme, kde se v rámci svého pokroku nacházíte, zda jsou někde mezírky, další východiska spolupráce a v případě zájmu o pokračování si stanovíme nové cíle, kterých spolu budeme dále dosahovat.

Jazykový coaching je pro vás VHODNÝ, jestliže:

  • máte středně pokročilou či pokročilou úroveň angličtiny (minimální doporučená úroveň je A2)
  • toužíte se zlepšit ve všech aspektech jazyka
  • připravujete se na jazykovou zkoušku, potřebujete se zlepšit kvůli práci nebo chcete cestovat bez jazykové překážky 
  • umíte převzít zodpovědnost za svůj vlastní vzdělávací proces 
  • nebojíte se nad věcmi přemýšlet a neděláte je jen proto, že ti někdo něco řekl
  • potřebujete podporu a nechcete být na učení už sami
  • chcete najít způsob, jak se učit anglicky zábavně a efektivně

Jazykový coaching pro vás NENÍ VHODNÝ, jestliže:

  • jste úplný začátečník (A0, A1)
  • nejste ochotni do vzdělání investovat čas i mimo lekce angličtiny
  • spoléháte se na to, že lektor/ coach vás vše naučí a vy tak nemusíte přebírat zodpovědnost za vlastní vzdělání
  • neradi se pozastavujete nad tím, co vám vyhovuje nebo nevyhovuje 
  • neradi zkoušíte nové věci a vyhovuje vám pouze osobní nebo učebnicová výuka

Na čem si v jazykovém coachingu zakládám?

Individualita

Jelikož jde o plán postavený na vašich nedostatcích a potřebách, je naprosto individuální a šitý na míru.

V jazykovém coachingu se budeme soustředit na všechny oblasti jazyka – gramatika, konverzace, čtení, výslovnost i psaní a u všeho z toho vám budu oporou a budu vám na vše dávat zpětnou vazbu tak, aby se výsledky dostavily co nejrychleji je to možné.

Neurojazyková znalost

Díky mému vzdělání jako neurojazykový coach vím, jak pracovat se strachem, emocemi i bloky – už jsem pomohla desítkám studentů překonat strach z mluvení a zamilovat se do angličtiny.

Poskytnu vám podporu i mimo naše lekce a budu tu na 100% pro tebe, když mě budete potřebovat.

Materiály a asynchronní úkoly v ceně

Ke coachingu si nepotřebujete kupovat učebnice.

Poskytnu vám veškeré materiály, které potřebujete, včetně úkolů k samostudiu s možností feedbacku, hlasových zpráv a komunikace mimo lekce.

Budete mít nejen svůj vlastní google dokument, do kterého vám během lekce budu dělat VEŠKERÉ poznámky (a vy se tak můžete na 100% soustředit na naši lekci a v rámci samostudia se ke svým poznámkách můžete vždy vrátit), ale také vám budu dávat zadání k samostudiu do google classroom, kde budete mít vše pohromadě.

Nabídka balíčků

1
2

STANDARD – MĚSÍC

⭐úvodní konzultace

⭐ sestavení jazykového plánu

⭐4 x 45 min lekce

⭐1x týdně písemné zadání

⭐materiály do lekcí i k samostudiu

 3 200 Kč

PREMIUM – 3 MĚSÍCE

⭐úvodní konzultace

⭐ sestavení jazykového plánu

⭐12 x 45 min lekce

⭐1x týdně písemné zadání

⭐1x týdně asynchronní nahrávka

⭐ možnost whatsapp chatu v angličtině

⭐materiály do lekcí i k samostudiu

 9 000 Kč

4+
Roky zkušeností
1400+
Konverzačních lekcí
130+
Spokojených klientů (skrze lekce a mentoring)

Chcete coaching? Vyplňte mi dotazník a já se vám ozvu!

Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.
Slide 1
S Dájou už budu mít lekce skoro tři roky, nejdřív mě připravovala na přijímací zkoušky z angličtiny, které jsem dala na skvělý počet bodů jen díky ní. Během toho jsem se naučila spoustu nových věcí, které mi ve škole dosud neřekli, jako je trpný rod, kondicionál, předpřítomný čas a další. Formou různých her a zajímavých článků mi pomohla zlepšit výslovnost a rychleji chápat text i mluvenou formu angličtiny. Minulý rok mě připravovala na zkoušky PET úroveň B1, kterou jsem dala jako nic. Probrala se mnou všechny úkoly, zkoušela se mnou rozhovor, který je součástí zkoušky. Naučila mě toho spoustu, věci o kterých se mi ve škole ani nezmínili

A to ještě skvělou formou her, zajímavých článků a různých cvičení. Poslední rok do našich hodin přidala i hry jako online úniková hra, nebo najděte vraha. Od začátku naší výuky jsme četli spoustu článků, takže nejen že jsem se učila angličtinu, taky jsem se naučila spoustu nových věcí.

Na každé lekci je vidět, že se na ni připravila. Dokonce to občas vypadalo, že čekala i všechny mé dotazy, protože na ně vždy odpověděla. A můžu říct, že dotazů nebylo málo. Občas si připadám, že není nic na co by paní učitelka neznala odpověď, se vším mi vždy pomihla i v mých nečitelných poznámkách se vyznala. Dokonce, když jsem dostala příšernou učitelku na angličtinu ve škole, pomáhala mi s učivem i mimo naše hodiny. Například správně překládat texty, četla i moji práci na téma „murder mystery“ a pomohla mi v ní vylepšit některé věci.

Vřele doporučuji, když jste na tom s angličtinou jako já jsem byla ty tři roky zpátky.

Karolína Polášková​

Slide 1
Pár lektorů už za sebou mám a díky této praxi vím, že Dajka nemá prozatím konkurenci.

Jan Kostroun

Slide 1
Na angličtině s Dájou jsem se naučila a dozvěděla i mnoho zajímavostí o kterých jsem doposud nevěděla (např. o USA, historii apod.). Nejvíce se mi líbil způsob jakým ke mně přistupovala, necítila jsem se jen jako student ale i jako kamarádka, za což moc děkuji. Nikdy jsem se nemusela stresovat z příští hodiny, vlastně jsem se vždy moc těšila. Dája byla ochotná mi pomoct i mimo lekce, kdykoliv jsem potřebovala. Kdykoliv mi vypadlo nějaké slovíčko nebo jsem nevěděla, tak mi pomohla a já se tím zlepšovala. Lekce s Dájou mi pomohly se více zamilovat do angličtiny a rozšířit me obzory. Opravdu moc děkuji.

Viktorie Serdelová

Slide 1
K hodinám angličtiny som sa dokopal kvôli novej práci. Dohodnúť sa na dní a čase vôbec nebol problém, čo je super pretože ak je človek zamestnaný a má do toho iné aktivity aj ta hodina vie zabrať veľa času 😀. Zvolili sme dynamický formát krátkych sessions raz do týždňa. Zadania mi boli predom oznámené, a ja som sa vždy snažil starostlivo pripraviť. Online formát bol pre mňa relatívne novinkou ale vďaka dobrému prístupu som to zvládol. Disponoval som aj zdieľaným dokumentom kde som sa vedel spätne vždy pozrieť na témy, odkazy alebo iné užitočné informácie ktoré mi bolo treba. Celkovo som sa vždy cítil komfortne v akej kolvek komunikácii s Dagmar.

Alex Pavlov

Slide 1
Dája je naprosto perfektní a že jí strašně moc děkuju, že už si neničím ponožky z nervozity. 😀 Ona bude vědět. 😀 Odbourala jsem stres z mluvení (možná je to jen s Dájkou, ale i tak je to u mě velikánský pokrok). Takže děkuju!!!!! ❤

Veronika Kurhajcová

Slide 1
Díky konverzacím s Dájou jsem přestala mít strach z angličtiny. Dříve jsem se angličtině spíše vyhýbala a teď se naopak těším na každou konverzaci. Dája je velice trpělivá, vždy pozitivně naladěná a srozumitelně mi vysvětlí vše, co potřebuji. I když zopakuji nějakou chybu několikrát za sebou, nedává mi najevo, že bych byla hloupá, což je pro mě velice důležité, abych neměla strach dělat chyby. Každý lekce je jiná a nikdy se nenudím. Dája odvádí skvělou práci a jsem ji za to hrozně vděčná 🙂

Kamila Tůmová

previous arrow
next arrow